Početak nove školske godine

Početak nove školske godine

Dragi učenici i roditelji, poštovane kolegice i kolege !

Iako školska godina traje već tri tjedna, dozvolite da Vam se obratim sa nekoliko riječi.

Nadam se da ste se dobro odmorili, da ste proveli ugodne praznike i da se veselite ponovo sjesti u školske klupe.

Osobito mi je drago pozdraviti učenike prvih razreda koji su po prvi put sjeli u školske klupe. Nadam se da će vam ovo biti najljepših osam godina u vašem životu. Naglašavam kako vam polaskom u školu ne završava igra. Igra je sastavni vašeg života, ali sada dobiva drugačije značenje i postaje jedna od funkcija učenja.

Poštovani roditelji, objasnite svojoj djeci, naročito prvašićima, kakve ih obveze očekuju, ali ne postavljajte pred svoju djecu nerealne ciljeve. Kao roditelji morate biti spremni prihvatiti i poteškoće i neuspjehe s kojima će se vaša djeca susretati. Tada im morate biti najveća potpora i podrška.

Mi djelatnici OŠ Milke Trnine Križ ćemo se i ove godine truditi da svim učenicima dani u školi budu ugodni, opušteni, puni prijateljstava, zanimljivih sadržaja i odličnih rezultata. Nastojat ćemo da vam škola ne bude opterećenje, teret i pritisak.

Pored iskrenih želja za ostvarenjem svih uspjeha želim da svaki učenik, roditelj , ali i učitelj bude ponosan što je dio ove škole, škole koja ima tradiciju 224 godine postojanja.

 

Ravnatelj :
Zlatko Hasan, prof.