Proglašenje naj sportaša Općine Križ

Svečano proglašenje naj sportaša Općine Križ za 2017. godinu

Svečano proglašenje naj sportaša Općine Križ za 2017. godinu u organizaciji Zajednice športskih udruga Općine Križ i Općine Križ održati će se u petak 9. veljače 2018. godine u Domu kulture Josipa Badalića u Križu, s početkom u 18:00 sati.

Kao i svake godine do sada priznanja će primiti sportaši i sportašice u kategorijama školskog uzrasta, mlađe i starije mladeži, sportske nade (pojedinačno i ekipno), sportski kolektiv, pojedini sportski klubovi za doprinos u promicanju i razvoju sporta kao i istaknuti sportski djelatnici. Na proglašenju naj sportaša Općine Križ OŠ Milke Trnine Križ predstavljati će sportaši koji su tijekom školske godine predstavljali školu na različitim sportskim natjecanjima i u različitim sportovima. Svečanosti će biti prisutni i istaknuti hrvatski sportaši Lovro i Goran Šprem, a u prigodnom programu će sudjelovati učenici naše škole.

Pozivamo sve učenike i roditelje OŠ Milke Trnine iz  Križa da  dođu i svojom nazočnošću podrže naj sportaše i naj sportašice, te najbolje klubove naše Općine i naše škole.