Udžbenici 2019./2020.

Poštovani roditelji,
obavještavamo Vas da ne morate kupovati udžbenike, druge obrazovne materijale niti likovne mape za Vašu djecu.

Naime nabavu udžbenika za redovne i izborne predmete financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.
Drugi obrazovni materijal iz svih predmeta odnosno radne bilježnice, radne tehničke kutije i likovne mape financiraju Zagrebačka županija i Općina Križ. Ove nabave udžbenika i obrazovnih materijala je provela škola.

Udžbenike i sav materijal za drugi, šesti i osmi razred (dio premeta) financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja zbog druge godine eksperimentalnog programa “Škola za život” i škola nema ništa s ovom nabavom.

S obzirom da je nabava provedena i sve ugovoreno nadamo se da će svi učenici udžbenike i ostali materijal (koje je nabavljala škola) dobiti prvi dan nastave, a roditelji će i ove godine potpisati izjavu o preuzimanju udžbenika i vraćanju istih.

Napominjemo da je dio udzbenika nabavljen lani i svi udžbenici koji vrijede i koji su procijenjeni kao ponovno upotrebljivi tj. usčuvani su  koristit će se i dalje tako da je moguće da Vaše dijete dobije rabljeni udžbenik.

Udžbenici neće biti umotani i neće imati naljepnice. To prepuštamo Vama!

 

20811245                                                                                                                 *slika preuzeta s eKupi