Upisi u SŠ- prijavnice

Dragi osmaši i njihovi roditelji,

od 22. srpnja (od 12 sati) do 24. srpnja je u sustavu NISpuSŠ moguće ispisivanje prijavnica za upis djeteta u srednju školu.

Ako niste u mogućnosti ispisati prijavnicu, možete je preuzeti od razrednika u školi dana 22. srpnja 2020. u 12 sati.

Prijavnicu trebaju potpisati učenik i jedan roditelj/skrbnik.

Ispunjene i potpisane prijavnice razrednicima se mogu poslati elektronskim putem (skenirane ili fotografirane).

Pošaljite ih na mail adresu razrednika:

martina.marek64@gmail.com

davorkamagdic@gmail.com

igor.abramovic2@gmail.com

Za one koji nisu u mogućnosti prijavnice poslati elektronskim putem, razrednicima ih možete dostaviti 23. srpnja 2020. u 12 sati.

 

Napomena:

Prijavnica je dokument koji pokazuje učenikovu konačnu listu prioriteta (srednjih škola) koju je odabrao.

Potpisana prijavnica jedan je od uvjeta upisa u srednju školu. Potpisani primjerak ostaje u školi.

Potpisivanje prijavnice s listom prioriteta ne jamči da će se kandidat i upisati na onaj izbor na kojemu je stekao pravo upisa u trenutku zaključavanja odabira,odnosno ispisivanja prijavnice. Kada razrednik evidentira primitak prijavnice nestati će nedostatak koji vam trenutno javlja da prijavnica nije zaprimljena.

25.7.2020. objavljuju se ljestvice konačnog poretka na kojoj je vidljivo u koju srednju školu se učenik može upisati. Objavom ljestvica konačnog poretka učenik još uvijek nije upisan u srednju školu, već svoj upis mora potvrditi u srednjoj školi.

PRIJAVNICA NIJE UPISNICA!

Upisnice razrednici NE mogu ispisati već učenik sam ispisuje iz sustava NISpuSŠ (tamo gdje su birali škole) i pored škole u koju su „upali“ će moći preuzeti upisnicu u PDF formatu koju popunjavaju (prilikom dostavljanja upisnice elektroničkim putem učenik se može izjasniti i o izbornim predmetima te odabiru stranih jezika) i dostavljaju u srednju školu koju upisuju.

Upisnicu potpisuju  učenik i roditelj, te se tako potpisana dostavlja u srednju školu.

Upisnice se dostavljaju (osobno ili elektronski) od 27.7. do 31.7.2020. u srednju školu koju upisujete (pratiti web stanice i oglasne ploče škole koja se upisuje).

Učenicima koji nisu u mogućnosti sami ispisati upisnicu bit će omogućeno da upisnicu ispišu u školi 27.7.2020. godine u vremenu 8:00-10:00 sati, a po prethodnom dogovoru s razrednikom.

Da bi se upisnica mogla ispisati iz sustava potrebno je učenikovo korisničko ime, lozinka i pin.

 

Ujedno ovom prilikom molim da pogledate imate li svjedodžbe svih završenih razreda (5.-8.) koje bi vam mogle zatrebati i za upis u učenički dom.

Ukoliko ih slučajno nemate molim da telefonski ili e-mailom do ponedjeljka 20. srpnja javite na 01/2824 563 odnosno mateja.sala@skole.hr kako bi Vam na vrijeme napravili duplikat.

Molim da o tome povedete računa jer potvrde o školovanju i svjedodžbe možete preuzeti do 22. srpnja (srijeda), a nakon toga tek 24. kolovoza.

Srdačah pozdrav,

                                         Mateja Šala